• Aplicația mobilă

Check also EduPage mobile application available for Android and iOS devices. Get all the information from our school directly to your mobile.
      • Stiri

• Utilizator mobil

• Drag utilizator mobil

Acum, orarul poate fi verificat si de pe mobil. Daca aveti un iPad, iPhone sau un telefon cu Android, in curand vor fi puse la dispozitie aplicatii pentru acestea.

Pentru mai multe informatii, click aici.

• Utilizator mobil: Citiți mai multe
          • Orare si Inlocuiri

• Dragi Elevi si Profesori

Acum puteti sa verificati orarul. Pentru aceasta faceti click pe linkurile din partea de sus a paginii.

• Orare si Inlocuiri: Citiți mai multe
          • Nașterea acestei pagini web

• 08/09/2017
            • Pagina web a școlii noastre este în cele din urmă pe internet. Veți găsi aici o mulțime de funcționalități și informații interesante. Lista de elevi, clase, profesori, orare, substituiri și alte date.
      • Calendar

• Nu există încă date de vizualizat
  • About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Explicabo dignissimos, adipisci ipsa aut.
      • Bun venit

• GRUP SCOLAR "SEVER BOCU", LIPOVA, ARAD

• Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget, tempor sit amet, ante. Donec eu libero sit amet quam egestas semper. Aenean ultricies mi vitae est. Mauris placerat eleifend leo. Quisque sit amet est et sapien ullamcorper pharetra.

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.